Wie is Wie

Iepenstraat 39/3

9000 Gent

tel: 0474 999 450

info@eennieuwgezin.be

 

Chantal WILLEMS
voorzitter

Als dochter van Jos Willems, stichter van de vereniging en uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om kinderen centraal te plaatsen in een echtscheiding en in nieuwe relaties .

Vandaar dat ik me graag engageer voor deze vzw , die mensen op weg helpt om dit in juiste banen te leiden .

 

Voorzitter vzw een nieuw gezin

Veerle LISABETH
bestuurder

Mijn keuze om zo’n 10 jaar geleden uit de advocatuur te stappen, was vooral gemotiveerd door mijn frustratie over rechtszaken waarin kinderen de dupe werden en mijn diepste wens om kinderen in scheidingen zo centraal mogelijk te stellen.

Intussen ben ik actief als conflictcoach, bemiddelaar en trainer, waarbij ik heel veel met gezinnen in crisis en/of conflict werk.

Ik ondervind  voortdurend welk immens verschil het kan maken voor alle betrokkenen als er naar oplossingen gezocht wordt buiten het strijd model.

Het werken aan goede ouderschapsafspraken, degelijke ouderschapsplannen maakt voor alle betrokkenen een wereld van verschil.

 

Bestuurslid.

Inge CLAUS
bestuurder - penningmeester

“Vanuit mijn 25-jaar ervaring als advocaat in o.m. familiezaken, besef ik hoe belangrijk het is om mensen op correcte wijze te begeleiden in een - voor hen - turbulente levensfase.

Met oog en respect voor de belangen van alle betrokken partijen, maar vooral met de focus op de kinderen.

De visie van de vereniging die het kind centraal zette, sloot perfect aan bij de klemtonen die ik ook steeds in mijn dossiers trachtte/tracht te leggen.

Het enthousiasme van wijlen de heer Jos Willems, die mij als oprichter-voorzitter van de vzw contacteerde n.a.v. één welbepaalde zaak, sloeg meteen over.

 

Bestuurslid – Penningmeester